ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

E-mail Εκτύπωση PDF

ΘΕΜΑ : Προκήρυξη εκδήλωσης ενδιαφέροντος για οργάνωση ημερήσιας ? εκδρομής στην Λέρο.

Το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τα ταξιδιωτικά γραφεία, για την οργάνωση ημερήσιας εκδρομής . Τα στοιχεία που θα πρέπει να ληφθούν υπόψη για την υποβολή προσφορών είναι τα ακόλουθα.

  1. 1.Προορισμός : Λέρος
  2. 2.Αριθμός συμμετεχόντων:μαθητές και 10 συνοδοί καθηγητές.
  3. 3.Μεταφορικά μέσα: 1) Πλοίο (Νήσος Κάλυμνος) για μεταφορά από το λιμάνι της Καλύμνου προς Λέρο και αντίστροφα. Λεωφορεία από λιμάνι Λέρου για περιήγηση σύμφωνα με το πρόγραμμα της εκδρομής.
  4. 4.Πρόγραμμα εκδρομής:

? ? ?  Παρασκευή 25/11/16: Αναχώρηση?  από Κάλυμνο στις ? 08:00π.μ ? με το πλοίο Νήσος Κάλυμνος . ? Άφιξη στο Λακκί της Λέρου. Παραμονή στο Λακκί για περίπου 1 ώρα, επιβίβαση στα λεωφορεία με προορισμό την Μερικιά, στην συνέχεια επίσκεψη στο Κάστρο, στην Αγιά Κιουρά, Άλυντα για επίσκεψη στον Πύργο Μπελένη και φαγητό, Αγία Μαρίνα και αναχώρηση για Λακκί. ? Αναχώρηση από Λακκίγια Κάλυμνο.

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να καταθέσουν τις προσφορές τους στη Διεύθυνση του 1ου ΓΕΛ Καλύμνου (Ενορία Αναστάσεως, Κάλυμνος, Τ.Κ. 85200) ? έως την Δευτέρα 07/11/2016 και ώρα 12:00.

Οι προσφορές θα είναι κλειστές και θα αναγράφεται η συνολική τιμή καθώς και η επιβάρυνση ανά μαθητή, ώστε οι προσφορές να είναι οικονομικά και ποιοτικά συγκρίσιμες.

Μαζί με την κάθε προσφορά κατατίθεται απαραιτήτως από το τα ταξιδιωτικό γραφείο και υπεύθυνη δήλωση ότι διαθέτει ειδικό σήμα λειτουργίας, το οποίο βρίσκεται σε ισχύ.

Παρακαλούμε να αναρτήσετε την προκήρυξη στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Β/βάθμιας Εκπ/σης Δωδ/σου.

Ο Διευθυντής

? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?  Κορφιάς Νικόλαος

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 04 Νοέμβριος 2016 07:38  

Ρολόι

Εορτολόγιο

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Έχουμε 3 επισκέπτες συνδεδεμένους